CONTRA-EXPERTISE

Indien u het niet eens bent met een schadevaststelling, kunt u een contra-expert inschakelen. Deze contra-expert zal dan uw schade opnieuw vaststellen. Als er een verschil zit tussen de eerste en de tweede schadeberekening dan neemt de contra-expert contact op met de eerste expert om deze schade te bespreken. Als beide experts het niet eens worden dan wordt er een derde expert, een arbiter, benoemd. Deze arbiter zal de schade onderzoeken en moet een schadebedrag vaststellen dat tussen de beide berekeningen van de eerste en tweede expert in moet zitten. Deze uitkomst is bindend!

Wie de kosten van de contra-expert en de arbiter moet betalen is verschillend per verzekeraar. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden en/of uw tussenpersoon.

Een wijze raad: Probeer altijd of u er met de eerste expert uit kunt komen. Dit gaat sneller, kost minder geld maar vooral minder ergernis.

Mocht u er alsnog niet uitkomen, neem vrijblijvend contract op voor een informatief gesprek.

Voor contra-aanvragen aan inboedel en opstal kan onze partner De Contra Expert uitkomst bieden. Voor De Contra Expert telt maar één belang, uw belang! Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via het mailadres info@decontraexpert.nl of per telefoon.De Contra Expert is 24/7 voor u bereikbaar.

schade contra expertise
bus schade contra-expertise

Interesse?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Neem contact op
© Copyright Euroexpertise - Algemene voorwaarden - Privacy Verklaring - Design by Bits2Creations